Äntligen!

Nu verkar det äntligen som om jag kan andas ut vad det gäller försäljning av mitt hus. Vid besiktningen som köparna
begärt hittades det anmärkningar som de inte kunde acceptera. Efter sju sorger och åtta bedrövelser kom vi överens om en prisreduktion, och nya papper är påskrivna. Handpenningen får jag lag om tills alla räntor skall betalas på fredag (hoppas jag i alla fall).

Jag har röjt det mesta, kastat massor och lämnat en del till Myrorna och Brödet och FIskarna. Jag har beställt packning vid flytten som sker den 17-18:e april. Gissa om jag längtar tills jag kommer på plats. Packar upp gör jag naturligtvis själv!

Jag skall ju låta göra en rejäl hundgård och vågar nu göra en beställning eftersom jag får pengar snart. Med lite tur och mycken hjälp av snälle M kan det hända att den är klar till inflyttningen. Sen skall jag kosta på ett lite högre vanligt staket runt resten av tomten. Räcker pengarna skall jag också göra något åt min ridbana som är lite för lös för att vara riktigt bra. Får nog blanda ut sanden med något - vet bara inte med vad. Men det finns säkert någon som kan hjälpa mig. Lyxigt med egen ridbana va'? :)!

Mammas tillstånd har förbättrats även om hon inte är bra, lider förskräckligt av värk i rygg och leder :(. Jag känner mig lite lugnare nu, och hoppas att mamma och pappa orkar komma och se mitt nya hus senare i vår.

Sålt huset?!?

Budgivningen tog fart och är avslutad på en nivå jag är mycket nöjd med. Dock vill spekulanterna komma hit och titta igen idag innan de definitivt skriver på några papper. Jag är som vanligt mycket nervös att något skall gå snett i sista sekund!

Egentligen känns det här med flytt ganska jobbigt och oväsentligt just nu då min gamla mamma plötsligt blivit sämre i allmäntillståndet - skall åka med henne till Vårdcentralen i morgon. Det är jobbigt när ens gamla föräldrar blir dåliga, och i synnerhet nu med så mycket att stå i inför flytten. De har full hemtjänst, men det är bara en kort tidsfråga innan de behöver flytta till ett mer äldreanpassat boende...

Tiden går fort och det är snart fredag. Har fixat med sophämtning, försäkring och larm till nya huset. Det är mycket att tänka på... Hoppas bara att mammas tillstånd tillåter att jag åker till Kumla på fredag.

Usch vad allt känns jobbigt just nu :(!

Har inte hunnit skriva mycket senaste tiden..

...men det har ni väl redan märkt :)!

Jag har varit fullt upptagen med att röja härhemma, det finns grejer som samlats sen snart 70 år tillbaka. Det mesta skräp, men en och annan mer värdefull grej, så det gäller att gå igenom allt. Har hittills fyllt en 10 kubikmeter stor container, och jag lär nog ta hit en till.

Visningar har det varit och buden har varit skamligt låga än så länge, men igår eftermiddag satte det lite fart i alla fall. Det är mycket nervöst att vänta, och att bestämma om det högsta budet skall antas eller om fler visningar skall ske. Sen måste jag bestämma när jag skall flytta, får nycklarna till nya huset på fredag. Då tänker jag ta dig en säng och en lampa och flytta ifrån husvagnen i alla fall.

Har varit i Kumla och tittat noga på nya huset och gått igenom vad som kommer att lämnas kvar där. Provridit den egna ridbanan har jag också gjort och den var över förväntan bra. Idunn är ju inte igång ordentligt än, så de har blivit mest längre och kortare skritturer och lite tömkörning. 

Jag kommer ju att bo i det närmaste granne med brukshundklubben och har anmält Lennon till en kurs i vardagslydnad, så får vi se om jag får lite ordning på "huliganen" ;). Tänkte först gå en tävlingskurs med Leroy också, men det blir för mycket med kursande 4 dagar i veckan har jag insett. Vi får väl se till hösten. Jag vill ju hinna rida också!

Våren kommer med stormsteg och jag har sett snödropp, tussilago och t o m blåsippor! För första vintern på mycket mycket länge har mälarisen inte lagt sig trots en tillfällig köldknäpp på några dagar.

Nej, nu skall jag åter till röjandet. Min bror och svägerska kommer hit och hjälper till en stund idag :).

RSS 2.0